Unge talenter - 2024
Tirsdag, 28 November 2023

Korpset er allerede i gang med å planlegge vår tradisjonelle konserten med Unge talenter.  Sett av lørdag 9.mars 2024.  Da får vi med oss ikke mindre enn 4 solister slik det ser ut per i dag. 

Bjørn Mathias Tollefsen - sang
Marianna Gulliksern - klarinett
Torbjørn Aarrestad - euphonium
Vida Nygård Eriksen - trompet

Etter hvert vil vi legge ut mer informasjon under fanen "Konsertene våre".  

Vinterland 2023.
Torsdag, 23 November 2023

Lørdag 9. desember kl. 14.00, er det vår tur til å spille i Vinterland.  Vi hjelper deg med å finne julestemningen ved å spille kjente og kjære julemelodier.  Kom og hør.

Se mer om Vinterland 2023.

Åpen øvelse
Mandag, 20 November 2023

Onsdag 29. november har vi åpen øvelse. Har du lyst til å komme å høre, drøse litt/slå av en prat, og kjenne litt på mulighetene for å gi deg med å spille? Ja, da er du hjertelig velkommen i Langgata 74, fra kl. 1830 – 2100.
Hos oss skal det være en lav terskel for å bli med og det er plass til alle som vil spille. Vi har ikke seminarer og vi deltar ikke i konkurranse. Vi satser på spilleglede og sosialt samvær hver onsdag og noen konserter i året. 

Musikalske Filmminner – en hyllest til kjente kinoklassikere.
Onsdag, 18 Oktober 2023

Det nærmer seg høstens konsert - 18. november 2023 kl. 15.00 i Kulturhusets foaje.

Så, ta plass, kjære publikum, for Skeiene Janitsjar er stolte av å presentere til konserten «Musikalske filmminner».
Vi håper, g tror, at du vil få en uforglemmelig ettermiddag med musikk fra noen av de mest ikoniske filmene gjennom tidene. Bli med oss på en reise gjennom filmmagiens verden, hvor vi tar deg med på et musikalsk eventyr som spenner fra den kriminelle underverdenen i "Gudfaren" til den episke arkeologiske jakten i "Indiana Jones".

Vi vil også hedre den norske filmkunsten med melodier fra "Flåklypa Grand Prix" og la deg oppleve spenningen og sjarmen til James Bond samt andre kjente filmer.

 

Så har vi fått ny dirigent.
Torsdag, 23 Mars 2023

Som nevnt på vår siste konsert, så har vi lykkes i å få ny dirigent.  Thor Viggo ønsket et "friere" pensjonistliv enn å være bundet hver onsdag, og det er han vel unt.  Vi takker Thor Viggo for flott innsats gjennom 3 år, hvor første del var preget av pandemien, og det var slettes slettes ikke bare lett.

Nå overtar Kim Bjørnerud, og vi ønsker han velkommen og håper på et godt samarbeid fremover.  Vi vil komme tilbake med en mer omfattende presentasjon av han senere, men kan nevne nå at han er ansatt i Stavanger Symfoniorkester og er bosatt med familie i Sandnes. 

Avtroppende og påtroppende dirigenter får smake kaken førs, så er det oss andre etterpå.

Thorbjørn takker Thor Viggo for innsatsen og ønsker Kim velkommen.

 

Unge talenter - 2023.
Fredag, 10 Februar 2023

Lørdag 18. mars kl. 15.00 i foajen til Sandnes kulturhus, avholder vi den tradisjonelle "Unge talenter"-konserten.  Denne gang har vi med oss 3 talenter, som alle er elever ved Vågen vgs.

Isak Haugedal Søderholm

Eg går tredje klasse på musikklinja, Vågen vgs. Hovudinstrumentet mitt er
eufonium, som eg byrja å spela i Bore skulekorps for snart 12 år sidan. Dei siste åra har eg og vore aktiv i Klepp Hornmusikk. Eg har prøvd meg litt i SAUS (storband) og Sola Brass Band. Planane mine er kanskje å studera musikk
vidare, etter eg forhåpentleg får plass i Garden. Men i dag skal eg få prøvd meg som solist med Skeiane, og eg gler meg!

Tiril Skailand

Jeg heter Tiril. Jeg går på Vågen vgs på musikklinja i 3. klasse. På fritiden synger jeg i VIVA, Sandnes kulturskoles ungdomskor. Jeg har sunget siden før jeg kunne snakke og jeg er veldig glad i det! Jeg er fra Sandnes, og her har jeg bodd hele livet. Jeg kom i kontakt med Skeiane Janitsjar gjennom min sanglærer på skolen, Marianne Rettedal, og synes at det virket utrolig kjekt, derfor ser jeg frem til konserten!

Karina R. Cortez

Hei, jeg heter Karina Cortez og studerer musikk på Vågen VGS. Dette gjør jeg fordi jeg elsker å synge, noe jeg har gjort siden 1. klasse. Jeg startet med klassisk sang på kulturskolen på Klepp i 2015, hvor jeg fortsatt tar timer. Jeg har vært gjennom masse disse årene, blant annet egne operaoppsetninger i samarbeid med Stavanger og Hå, konserten med Jæren- og Bjergsted symfoniorkester og masterklasser. Å synge klassisk har i over 7 år vært noe som har inspirert meg til å drive videre med dette. 

Søk
Driftes av Styreportalen AS